ik heb last van

Ongedierte

Plaagdieren kunnen veel overlast veroorzaken, en niet alle soorten laten zich even makkelijk bestrijden. Waar je zelf mierenpoeder of vliegenstrips kunt gebruiken is dat niet zo simpel als het gaat om ratten of kakkerlakken. Voor de meeste soorten plaagdieren kun je het beste een ervaren en gecertificeerde plaagdierbestrijder inschakelen. Hiermee ben je bij ons aan het juiste adres! Onze plaagdierbestrijders bestrijden de meest uiteenlopende soorten plaagdieren.

Welke type plaagdier zorgt voor problemen?

Kies voor professionele plaagdierbestrijding

Waarom eigenlijk een professionele plaagdierbestrijder inschakelen, terwijl er genoeg huis-, tuin- en keukenmiddeltjes op de markt zijn? Het voordeel van een professionele plaagdierbestrijder is de ervaring met vele soorten ongedierte, zoals verschillende knaagdieren en insecten. Voor elk soort is een andere oplossing. Het gebruik van sprays en poeders is bovendien niet bevorderlijk voor je gezondheid. Met kennis van zaken gaan we veilig aan de slag. En is de bestrijding geslaagd, dan is de wering net zo belangrijk. Ook daar kunnen we bij helpen. Met kleine aanpassingen in de woning of het bedrijfspand wordt de kans op terugkeer verkleind. Zou houd je grip op ongedierte!

Wij zijn aangesloten bij ongediertebestrijden.com en zijn dé plaagdierbestrijder voor Zuidwest-Nederland. Wij bestrijden plaagdieren voor de particuliere en zakelijke klant. Hierbij blijft de kernwaarde hetzelfde: een persoonlijke oplossing voor het probleem. Na de bestrijding wil je natuurlijk zeker weten dat plaagdieren niet terugkomen. Hiervoor voeren onze plaagdierbestrijders in overleg met jou monitoring uit. Dat is grip met Kik!

Meld direct je probleem en we nemen contact met je op voor advies op maat!

Maak direct een afspraak om de problemen te verhelpen

Klaas-Willem Kik

Staat het type plaagdier er niet tussen?

Het kan zijn dat het type plaagdier waar je last van hebt er niet tussenstaat, of dat je niet goed weet met welke type je te maken hebt. Je kunt dan contact met mij opnemen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om je foto en probleem via WhatsApp te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens