Grip met Kik

Bijtende insecten

Bijtende insecten zijn erg vervelend. plaagdieren als bedwantsen en vlooien verspreiden zich rap en kunnen behoorlijk veel jeuk en irritatie opleveren. Een goede, snelle bestrijding kan een plaag voorkomen. Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing. Neem contact met ons op voor advies op maat!

Over bijtende insecten

Jeuk, uitslag of een tekenbeet? Bijtende insecten kunnen erg vervelend én in sommige gevallen ook gevaarlijk zijn. Hebben we het over bijtende insecten dan denken veel mensen direct aan teken, kakkerlakken of pissebedden. Ook behoren kevers en luizen tot de kruipende insecten en dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende soorten. Voor ieder soort plaagdier geldt een andere aanpak, daarom voeren onze plaagdierbestrijders eerst een inspectie uit om vervolgens effectief aan de slag te gaan.

Contact opnemen

Bedrijfshygiëne

Naast de schade die kruipende insecten kunnen aanrichten speelt ook bedrijfshygiëne een belangrijke rol. Overlast van de kruipende insecten kan de bedrijfshygiëne serieus in gevaar brengen of de continuïteit van het bedrijf beïnvloeden. Schakel een ongediertebestrijder in voor een gedegen aanpak!

Bijtende insecten bestrijden

Wij bestrijden insecten voor de particuliere en zakelijke klant. Hierbij blijft de kernwaarde hetzelfde: een persoonlijke oplossing voor het probleem. Na de bestrijding wil je natuurlijk zeker weten dat bijtende insecten niet terugkomen. Hiervoor voeren onze ongediertebestrijders in overleg met jou monitoring uit. Dat is grip met Kik!

Meld direct je probleem en we nemen contact met je op voor advies op maat!

Klaas-Willem Kik

Staat het type plaagdier er niet tussen?

Het kan zijn dat het type plaagdier waar je last van hebt er niet tussenstaat, of dat je niet goed weet met welke type je te maken hebt. Je kunt dan contact met mij opnemen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om je foto en probleem via WhatsApp te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens