Bedwantsen

Word je wakker met jeukende bultjes (meestal 3 bij elkaar), of signaleer je schilfertjes in bed? Grote kans dat je te maken hebt met bedwantsen. Weg met die jeuk, irritatie en bulten? We helpen je om bedwantsen te bestrijden!

Hulp inschakelen

Bedwantsenplaag

Bedwantsen, roodbruine insecten zo’n 5mm lang, reizen met je mee via het openbaar vervoer of na een nachtje in een hotel. Deze bijtende insecten huisvesten zich in en rondom het bed en komen af op jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Wanneer ze je bijten doen ze zich tegoed aan jouw bloed. Vervolgens zal het vrouwtje eitjes leggen. Doordat ze zich snel voorplanten, ontstaat er al heel snel een bedwantsenplaag. Ook in hotels of recreatiewoningen kan dit voorkomen. Het is dan noodzaak om zo snel mogelijk in actie te komen!

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen kunnen behoorlijk veel overlast veroorzaken. Heb je al een plaag in huis of wil je een plaag voorkomen, dan is het noodzakelijk om de hele ruimte onder handen te nemen. Zelfs als je het beddengoed meeneemt naar de wasmachine, kunnen de eitjes verder verspreiden. Neem meteen contact met ons op voor een inspectie en een vrijblijvende offerte.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens