Vlooien

Heeft het hele huishouden last van jeuk? Dan is de kans groot dat jullie vlooien in huis hebben. Overlast door vlooien is heel vervelend, vlooienbeten jeuken enorm en kunnen infecties veroorzaken. Het voorkomen van een vlooienplaag is de beste remedie. Heb je toch vlooien in huis, dan schakel je ons in voor een effectieve bestrijding.

Hulp inschakelen

Preventieve maatregelen

Vlooien zijn bijtende insecten die op vogels en zoogdieren leven. Vlooien(eitjes) komen veelal via de vacht van huisdieren in de woning terecht. Voorkom een vlooienplaag door in overleg met de dierenarts vlooiendruppels te gebruiken, klop de manden van je huisdieren uit en kam de vacht regelmatig. De eitjes die uit de vacht komen kun je het beste in een bakje water met afwasmiddel doen om de eitjes te doden. Maak het huis grondig schoon, was kleding op 60 graden Celsius om de vlooienlarven te doden.

Vlooien bestrijden

Is de overlast zo groot dat je het niet meer af kunt met vlooiendruppels en een goede wasbeurt? Dan is het tijd om een plaagdierbestrijder in te schakelen. Wij kunnen chemische bestrijdingsmiddelen inzetten om de vlooien de das om te doen. Neem contact met ons op voor een inspectie en een vrijblijvende offerte.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens