Houtworm bestrijden

Wanneer je fijn zaagsel op hout of op de grond ziet liggen, of wanneer je boorgaatjes aantreft in je houten tafel of stoel, zou dit het werk van de houtworm kunnen zijn. De larve van de houtwormkever kan niet alleen voor overlast zorgen, maar ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Heb je een vermoeden of heb je daadwerkelijk een houtaantaster zoals de houtworm gesignaleerd? Schakel dan direct een plaagdierbestrijder in!

Je kunt de houtworm aantreffen in houten vloeren, meubels maar ook in houten constructies van huizen of gebouwen. Het grote gevaar is dat de houtworm al jaren actief kan zijn zonder dat je hier iets van merkt. De houtworm is voornamelijk actief in constructies van onbewerkt eikenhout, waar ze tunnels achterlaten die mogelijk de draagkracht van de houtconstructie in gevaar brengen. De houtworm maakt cirkelvormige uitvlieggaten met een diameter van 1-2 mm. Houtworm bestrijden, neem contact op!

Hulp inschakelen

Wij bestrijden de houtworm voor zowel de particuliere als zakelijke klant

Wanneer het hout is aangetast, is het verstandig om een plaagdierbestrijder in te schakelen. Wij bestrijden houtaantasters voor de particuliere en zakelijke klant. Voordat wij tot actie overgaan inspecteren wij eerst het probleem. Vervolgens gaan pakken wij het probleem aan. Dit kan op meerdere manieren worden uitgevoerd door onze plaagdierbestrijder of houtwormspecialist.

Wij kiezen er voornamelijk voor om de injectietechniek te gebruiken. Hierbij spuiten we olie als bestrijdingsmiddel tegen de houtworm in het hout. Dit bestrijdingsmiddel dringt door tot de kern, waardoor alle houtworm doodgaat.

Heb jij de houtworm gesignaleerd óf een vermoeden dat je overlast hebt van deze houtaantaster? Twijfel dan geen moment om contact op te nemen met een plaagdierbestrijder. Wij bestrijden de houtworm voor de particuliere en zakelijke klant. Meld direct je probleem, laat ons weten waar je denkt dat de houtaantasters voor problemen zorgen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens