Grip met Kik

Knaagdieren

Knaagdieren verblijven graag in de buurt van mensen, daar is de kans op voedsel het grootst. Muizen zitten graag binnen, terwijl ratten vooral in loodsen en buitenruimtes voor overlast zorgen. Ze knagen aan alles wat ze tegenkomen, van houtenpallets tot deurrubbers. Herken je deze signalen? Laat het ons weten en we komen deze knaagdieren bestrijden en zorgen voor preventieve maatregelen!

Meld je probleem

Over knaagdieren

Als we het over knaagdieren hebben, hebben we het meestal over ratten en muizen maar hiertoe behoren bijvoorbeeld ook hamsters en cavia’s. Knaagdieren onderscheiden zich door de snijtanden in hun boven- en onderkaak. Hiermee knagen ze zich een weg door schuil- en nestelplaatsen en kunnen ze een enorme ravage aanrichten op bijvoorbeeld agrarische bedrijven. Wij geven advies over de opslag van goederen en voedingsmiddelen én treffen we bouwkundige maatregelen zoals het dichten van kieren en naden.

Bedrijfshygiëne knaagdieren

Naast de schade die knaagdieren kunnen aanrichten speelt ook bedrijfshygiëne een belangrijke rol. Zo kunnen ratten virussen bij zich dragen. Een rattenplaag kan de hygiëne en de gezondheid dus serieus in gevaar brengen. Voor bedrijven voeren we preventie- en weringswerkzaamheden uit net als diepte-inspecties. Wil je knaagdieren bestrijden, weren of de bedrijfshygiëne waarborgen? Schakel een ervaren plaagdierbestrijder in voor een gedegen aanpak!

Knaagdieren bestrijden

Wij bestrijden knaagdieren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant waarbij we in beide gevallen zorgen voor een persoonlijke aanpak van het probleem. Wij inspecteren eerst de situatie voordat we aan de slag gaan met de bestrijding van het probleem. Door de schuil- en nestelplaatsen op te sporen weten we waar de preventieve maatregelen moeten worden toegepast. Wij werken met het innovatieve systeem EKO1000.

Klaas-Willem Kik

Staat het type plaagdier er niet tussen?

Het kan zijn dat het type plaagdier waar je last van hebt er niet tussenstaat, of dat je niet goed weet met welke type je te maken hebt. Je kunt dan contact met mij opnemen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om je foto en probleem via WhatsApp te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens