Kakkerlakken

Kakkerlakken, in Nederland? Ja dat kan! Het soort dat we in Nederland tegenkomen is de Duitse kakkerlak, een oranjebruin insect van 1 tot 2 cm groot. Met name voedselverwerkende bedrijven kunnen te maken hebben met deze kruipende insecten. Wij zijn er voor bestrijden en weren van kakkerlakken voor zowel de zakelijke als particuliere klant.

Hulp inschakelen

Overlast door kakkerlakken

Kakkerlakken plunderen graag het voedsel uit de voorraadkast. Ze eten voedsel hoog in suiker, zoals fruit, maar ook verpakte voeding in karton of plastic is geen probleem. Erg vervelend, want ze laten ook eitjes, uitwerpselen en stank achter. Deze insecten vormen risico’s voor de voedselveiligheid. Tijd voor effectieve bestrijding en wering dus!

Kakkerlakken bestrijden

Tref je kakkerlakken aan, schakel dan een professionele plaagdierbestrijder in. Door een inspectie leren we de schuilplaatsen kennen en kunnen we ze effectief bestrijden. Dat doen we met een speciaal soort gel. Daarnaast is ook de wering heel belangrijk. Kunnen we je helpen? Neem contact met ons op, dan plannen we direct een inspectie in.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens