Processierups

De processierups wordt steeds bekender, de eikenprocessierups is een berucht soort. Helaas komt dat door de toenemende overlast die het kruipende insect veroorzaakt. Met grote getalen hangen ze in nesten in de bomen. Kom je in contact met de brandharen, dan geeft dat een branderig gevoel. Heeft de eikenprocessierups zich gevestigd in bomen in jouw tuin? Laat ze dan vakkundig verwijderen!

Hulp inschakelen

Processierups bestrijden

Ga niet zelf aan de slag met het bestrijden van de eikenprocessierups, de kans dat de brandharen zich verspreiden is groot. Door de wind komen ze overal terecht, met nog meer overlast tot gevolg. Er zijn wel goede, natuurlijke bestrijders: vogels. Het plaatsen van mezenkasten kan hierbij helpen, deze kunnen wij ook leveren. Mocht dit niet voldoende zijn, dan zijn we met onze speciale stofzuiger volledig uitgerust om de eikenprocessierups te bestrijden zonder dat er brandharen vrijkomen. Hetzelfde kunnen wij doen voor het bestrijden van de bastaardsatijnrups, voor particuliere én zakelijk klanten. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie en offerte!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens