Spinnen

Spinnen zijn kruipende insecten die veel mensen liever zien gaan dan komen. Een paar spinnen zijn nog wel te hanteren, maar wanneer je te maken hebt met een spinnennest in of rondom de woning of het bedrijfspand kun je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zijn onze mannen niet bang voor een spinnetje! We komen bij je langs om spinnen vakkundig te bestrijden.

Hulp inschakelen

Overlast door spinnen

De Gewone Huisspin, Trilspin en Kruisspin zijn de meest voorkomende spinnensoorten in Nederland. In het najaar gaan spinnen binnenshuis op zoek naar een partner voor de voortplanting. Dat kan leiden tot een spinnenplaag, meestal zijn ze te vinden zolder en in de kelder. Ze laten overal in huis uitwerpselen achter, daar zit je natuurlijk ook niet op te wachten.

Spinnen bestrijden

Het verwijderen van een spinnennest luistert nauw. Maak je een nest eigenhandig open, dan loopt het nest leeg en lopen ze overal heen. Dat wil je echt voorkomen! Kik Ongediertebestrijding heeft speciale middelen voor een spuitbehandeling. Om na de bestrijding de spinnen te weren adviseren we je over het dichten van gaten en kieren en het verwijderen van spinnenwebben. Neem contact op voor een inspectie op locatie en een offerte op maat!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens