Grip met Kik

Vliegende insecten

Er bestaan duizenden soorten vliegende insecten, waarvan we in Nederland met een klein deel te maken hebben. Denk aan muggen, wespen en vliegen. Gelukkig steken ze niet allemaal, maar ze kunnen wel overlast geven. Ervaar jij overlast door vliegende insecten? Voor elk soort hebben we een passende oplossing. Neem contact met ons op voor advies op maat!

Soorten vliegende insecten

Als het over vliegende insecten gaat, hebben we het over verschillende soorten wespen, vliegen en muggen. Ieder soort plaagdier vraagt om een specifieke bestrijding. Onze plaagdierbestrijders zorgen bij iedere soort voor een passende aanpak om van dit plaagdier af te raken. Wil je meer weten over plaagdierbestrijding of over de preventieve maatregelen die je zelf kunt nemen tegen vliegende insecten? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen

Verschillende soorten vliegende insecten

Wespen

Wespen zijn in de zomer gevreesde beestjes. Ze veroorzaken paniek en wanneer ze steken kan dit leiden tot pijnlijke, jeukende bulten en soms ook tot een allergische reactie. Onze plaagdierbestrijders bestrijden wespen(nesten). Ze inspecteren het nest en de omgeving om vervolgens weringsmaatregelen te nemen in de vorm van spouwsafe roostertjes of bijenbekjes.

Vliegen

In Nederland zijn er enorm veel verschillende vliegen. Wanneer vliegen in grote getale aanwezig zijn, kan dit een hoop overlast met zich meebrengen. Bij een vliegenplaag gaan onze bestrijders zowel voor zakelijke als particuliere klanten aan de slag om dit probleem op te lossen.

Motten

Motten kunnen enorm veel schade aanrichten aan kleding of een plaag vormen voor voedselverwerkende bedrijven. Daarom gaan onze plaagdierbestrijders voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan de slag met de bestrijding van motten door bijvoorbeeld speciale mottenvallen te plaatsen.

Vliegende insecten bestrijden

Wij bestrijden vliegende insecten voor de particuliere en zakelijke klant. Hierbij blijft de kernwaarde hetzelfde: een persoonlijke oplossing voor het probleem. Na de bestrijding wil je natuurlijk zeker weten dat vliegende insecten niet terugkomen. Hiervoor voeren onze plaagdierbestrijders in overleg met jou monitoring uit. Dat is grip met Kik!
Meld je probleem direct en we nemen contact met je op voor advies op maat!
Klaas-Willem Kik

Staat het type plaagdier er niet tussen?

Het kan zijn dat het type plaagdier waar je last van hebt er niet tussenstaat, of dat je niet goed weet met welke type je te maken hebt. Je kunt dan contact met mij opnemen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om je foto en probleem via WhatsApp te versturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens