Groene gaasvlieg bestrijden

In Nederland vind je zo’n 50 verschillende soorten groene gaasvliegen. Deze insecten, welke ook wel bruinoogje genoemd worden, kun je herkennen aan de groene kleur en glazige vleugels met typische nervatuur. Ze worden tussen de 2-4 cm. lang. Je vindt de groene gaasvlieg zowel binnen als buiten, waarbij ze voornamelijk door licht worden aangetrokken. Voor zowel de zakelijke als particuliere klant komen onze ongediertebestrijders komen graag langs om de groene gaasvlieg te bestrijden.

Hulp inschakelen

Levenswijze

Deze vliegende insecten zetten hun eitjes af in klompjes nabij de voedselbron. Voordat de larven hun gedaanteverwisseling ondergaan verslinden ze voornamelijk bladluizen. Volwassen gaasvliegen leven van andere insecten en overwinteren op koude, vorstvrije plaatsen zoals bijvoorbeeld in huizen.

Groene gaasvlieg bestrijden

Heb je overlast van de groene gaasvlieg? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bestrijden de groene gaasvlieg voor de particuliere en zakelijke klant. Meld direct je probleem, laat ons weten waar je denkt dat de groene gaasvlieg zich heeft verstopt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens