Herfstvlieg bestrijden

Ontdek je in de winterperiode een cluster vliegen tussen de spouwmuur, op de zolderverdieping of in een rolluikkast? Dan is de kans aanwezig dat je overlast van herfstvliegen hebt. Je kunt ze herkennen aan het gelige achterlijf en de grote zwarte streep wat dwars over het lichaam loopt.

De herfstvliegen geven de voorkeur aan het overwinteren in hoge gebouwen. In de winterperiode leggen de vrouwtjes hun eitjes. De larve van de herfstvlieg doorloopt binnen 2 weken 3 stadia, ze transformeren dan van het eitje tot volwassen herfstvlieg. In de zomer zijn herfstvliegen voornamelijk buiten te vinden.

Hulp inschakelen

Over de herfstvlieg

Doordat herfstvliegen zich in de winter ‘clusteren’ en het liefst iedere winter terugkeren naar hetzelfde gebouw, kun je met recht spreken van ongedierte. Het is onbegonnen werk om hier zelf met de vliegenmepper iets tegen te doen, schakel dus een ongediertebestrijder in! Kik Ongediertebestrijding beschikt over de juiste middelen om de herfstvlieg te bestrijden én om preventieve werkzaamheden uit te voeren.

Bestrijden van de herfstvlieg

Naast de particuliere klant bestrijden wij ook herfstvliegjes voor de zakelijke klant. Veel ondernemers in de agrarische sector kunnen overlast van de herfstvlieg ervaren. De herfstvlieg komen op bijvoorbeeld koeien en paarden af. Uiteraard houden onze ongediertebestrijders rekening met het vee, en zullen zij de werkzaamheden vooraf met jou bespreken.

Heb jij overlast van de herfstvlieg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Kik Ongediertebestrijding. Wij bestrijden de herfstvlieg voor de particuliere en zakelijke klant. Meld direct je probleem, laat ons weten waar de herfstvlieg voor overlast zorgt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.