Kleine kamervlieg bestrijden

Eigenlijk komen vliegen nooit gelegen. Het ene moment zitten ze op afval of uitwerpselen, om vervolgens op je bord, bureau of arm te gaan zitten. Via de poten en monddelen van de kleine kamervlieg kunnen ziektekiemen worden overgebracht, waardoor mensen en huisdieren besmet kunnen worden. Daarnaast kunnen ook de uitwerpselen van de kleine kamervlieg ziektekiemen bevatten. Wil je de kleine kamervlieg laten bestrijden door één van onze ongediertebestrijders? Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp inschakelen

Over de kleine kamervlieg

Kleine kamervliegen komen vrijwel overal ter wereld voor waar mensen zijn. Ze worden voornamelijk aangetroffen in de buurt van afval of vee. Je kunt de kleine kamervlieg herkennen aan de grijze kleur en lengte van 7 tot 8 mm. Je kunt de vlieg onderscheiden van andere vliegen door de donkere lengtestrepen op de bovenzijde van het borststuk.

Kleine kamervlieg bestrijden

De kleine kamervlieg komt op allerlei soorten voedsel af en plant zich bij voorkeur voort  in dierlijke mest. Daardoor kunnen ondernemers in de agrarische sector veel overlast van de kleine kamervlieg ondervinden. Uiteraard houden onze ongediertebestrijders rekening met het vee en zullen zij de werkzaamheden vooraf met jou bespreken.

Heb jij overlast van de kleine kamervlieg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Kik ongediertebestrijding. Als professionele ongediertebestrijder bestrijden wij de kleine kamervlieg voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Kleine kamervliegen bestrijden kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld met vliegenlampen. Neem contact met ons op en we komen bij je langs voor een inspectie én advies op maat!