Muggen

Muggen zijn we liever kwijt dan rijk! ’s Nachts gaan ze tot grote ergernis zoemen en is de kans groot dat ze je nog steken ook. Wordt de overlast echt te veel? Kik Ongediertebestrijding helpt je bij overlast door muggen.

Hulp inschakelen

Overlast

De steekmug prikt en voedt zich met bloed, met jeukende bulten als gevolg. De exotische muggensoorten kunnen ziektes aan ons overdragen. Gelukkig is dat in Nederland nog niet het geval. Door reizen en internationale handel komen wel steeds meer exotische soorten het land binnen. Muggen planten zich voort in stilstaand water, niet alleen in de tuin maar ook binnenshuis.

Muggen bestrijden

Om overlast door muggen te voorkomen is het noodzaak om stilstaande waterbronnen, bijvoorbeeld onder de vloer, te verwijderen of zoveel mogelijk te beperken. Op deze manier beperk je de broedplaats binnenshuis. Daarnaast is het aanbevolen om ramen en deuren tijdens het schemeren te sluiten of om goede horren te monteren, zo kunnen muggen minder gemakkelijk binnen komen.

Is de overlast te groot? Dan komen we bij je langs om de ruimte te behandelen. Neem contact op voor advies op maat!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens