Spreeuwen weren

Spreeuwen kunnen buiten het broedseizoen voor een hoop overlast zorgen. Deze luidruchtige vogels vormen een grote zwermen, wat gepaard gaat met een hoop geluid en het veroorzaken van schade in boomgaarden met fruitbomen. Hebben spreeuwen jouw tuin of bedrijfsterrein veroverd? Win dan advies in bij onze ervaren ongediertebestrijders! Het weren van spreeuwen voeren we uit voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Hulp inschakelen

Over spreeuwen

Je kunt de spreeuw herkennen aan de donkerbruine tot zwarte kleur met groenachtige glans. Spreeuwen leven voornamelijk in dichtbevolkte gebieden, ze nestelen zich in boomholtes, nestkasten en in openingen van huizen en gebouwen.

Naast geluidsoverlast zorgen de nesten en uitwerpselen voor stankoverlast, waardoor andere plaagdieren worden aangetrokken. Verder vervuilen spreeuwen grote hoeveelheden mest wat een risico voor de volksgezondheid is.

Preventieve werkzaamheden

Je kunt de aanwezigheid van spreeuwen voorkomen door nestplaatsen ontoegankelijk te maken, breng bijvoorbeeld vogelwering aan in de vorm van netten, roosters of een vogelschroot. Zo krijgen spreeuwen niet de mogelijkheid om een nest te maken. Het is ook mogelijk om spreeuwen te verjagen door middel van een geluidssysteem, onze ongediertebestrijders werken hier ook mee.

Spreeuwen weren?

Ondervind je overlast van de spreeuw of heb je een vermoeden van zijn aanwezigheid? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in. Wij zijn er voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Door eerst een inspectie uit te voeren weten we de spreeuwen op effectieve wijze te weren. Je kunt ons inschakelen voor het nemen van preventieve en weringsmaatregelen tegen de spreeuw, door bijvoorbeeld het plaatsen van een vogelschroot op het dak. Kunnen we je helpen? Neem contact met ons op, dan plannen we direct een inspectie in!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens