Vliegen bestrijden

Vliegen kennen we allemaal, en hebben we allemaal wel eens in huis. Deze vliegende insecten kunnen zo hard met hun vleugels klapperen dat je ze hoort zoemen, en ze verplaatsen zich continue. Vervelend, zeker als het er heel veel zijn. Je kunt dan ook overal uitwerpselen aantreffen. Herken je dit probleem? Wij helpen je de overlast te verhelpen door vliegen te bestrijden.

Hulp inschakelen

Houd ze buiten

In Nederland zien we met name huisvliegen, bromvliegen, klustervliegen, groene aasvliegen, blauwe vleesvliegen en fruitvliegen. Vliegen houden van eten en afval. Ze zijn echte alleseters en met hun kleine pootjes vervoeren ze miljoenen bacteriën met zich mee. Preventieve maatregelen tegen vliegen zijn belangrijk om overlast door vliegen te voorkomen. Denk aan horren voor de ramen.

Vliegen bestrijden

Is de vliegenmepper niet meer afdoende? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een vliegenplaag. Tijd voor actie! De wijze van bestrijding verschilt per situatie. Kik Ongediertebestrijding bestrijdt vliegen bij de particuliere en de zakelijke klant. Bij voedselverwerkende bedrijven werken wij met onze eigen insectenlampen met lijmplaten, want elektrocutielampen zijn daar in verband met de hygiëne en voedselveiligheid niet toegestaan. Een andere mogelijkheid is de lokstofval. Neem contact met ons op om een inspectie te plannen en advies op maat.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens