Wespen

Wespen, mensen zijn er panisch van. In de zomer krijgen we veel meldingen van wespenoverlast. In die periode zijn de wespennesten klaar en gaan de wespen op zoek naar eten, ook bij jou in huis of in de tuin. Zit je lekker op het terras, dan wil je natuurlijk niet gestoken worden! Kik Ongediertebestrijding helpt je om wespen te weren.

Hulp inschakelen

Wespenoverlast

Waar een nest is, zijn wespen. Wespennesten zijn hele kunstwerken, maar die heb je waarschijnlijk liever niet rondom je woning. Deze vliegende insecten veroorzaken paniek en wanneer ze steken leidt dat tot pijnlijke, jeukende bulten en soms ook tot een allergische reactie.

Veilige bestrijding van wespen

De spouwmuur is één van de meest voorkomende plekken voor wespennesten. Het dichtstoppen van naden en kieren lost helaas niets op. Wespen maken altijd een weg naar buiten, ook door steen heen. Zelfs als je een wespennest binnen handbereik hebt raden we je af om het eigenhandig weg te halen, dit kan lelijk uitpakken. Schakel altijd een plaagdierbestrijder in om het probleem te inspecteren en het nest op een veilige manier te verwijderen. Vervolgens zorgen we voor wering door middel van spouwsafe roostertjes of bijenbekjes.

Heb je een wespennest in of rondom jouw pand? Neem contact met ons op om deze vakkundig te laten verwijderen!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens