Duiven

Duiven hebben geen natuurlijke vijanden, en mensen vinden het ontzettend leuk om duiven bij te voeren. Hebben ze jouw tuin of bedrijfsterrein veroverd? Dan weet je vast dat ze balken, gevels en kozijnen vies maken met hun uitwerpselen. Behalve dat het vies is, tast het salpeterzuur in de uitwerpselen ook het hout of de verf aan. Gelukkig is er wel iets aan te doen, win advies in bij een ervaren ongediertebestrijder!

Hulp inschakelen

Overlast door duiven

Ervaar jij overlast door duiven? Je kunt duiven actief laten weghalen, maar we adviseren vooral om structurele weringsmaatregelen te treffen. Het plaatsen van duivenpinnen of netten is een effectieve manier om duiven te weren. Waar ze niet kunnen zitten, zullen ze geen uitwerpselen achterlaten. Een diervriendelijke aanpak dus, want het gebruik van bestrijdingsmiddelen tegen vogels is niet toegestaan. In sommige gevallen zullen we een speciale gel gebruiken om duiven af te schrikken. Na een inspectie kunnen we advies geven over de meest geschikte oplossing. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens