Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een ongediertebestrijder in de Hoeksche Waard? Dan ben je bij Kik Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij weren en bestrijden ongedierte voor particuliere en zakelijke klant in de Hoeksche Waard.

Weg met ongenode gasten

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Of het nu gaat om mollen die je tuin omspitten, wespen die zich in de spouwmuur hebben genesteld of muizen die rondjes trippelen, grote kans dat je niet op deze ongenode gasten zit te wachten. Het is aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, een onjuiste behandeling kan het probleem juist verergeren. Voor elk soort ongedierte hebben we een passende oplossing. We komen bij je langs voor een inspectie en geven je dan een advies met betrekking tot de bestrijding en preventie. Samen kunnen we ongedierte bestrijden én ervoor zorgen dat het ongedierte weg blijft.

Hulp inschakelen

Particulier of zakelijk

Kik Ongediertebestrijding is er voor iedereen in de Hoeksche Waard en omstreken, zowel voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. We helpen bewoners met het weren en bestrijden van ongedierte in en rondom hun woning, en ontzorgen zakelijke klanten met ongediertebestrijdingsplannen en HACCP-rapportages. Denk aan gemeentes, voedselverwerkende bedrijven, op- en overslagbedrijven en agrariërs. Een uitstekende service en een passende oplossing voor elk probleem zijn onze kernwaarden.

Ik heb last van ongedierte
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens