Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Schouwen-Duiveland

Kik Ongediertebestrijding is dé lokale partner voor het weren en bestrijden van ongedierte. Vanuit Nieuwerkerk bedienen we klanten in heel Zuidwest-Nederland. Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem.

Weg met ongedierte

Er zijn duizenden soorten ongedierte, in Nederland blijft het aantal soorten dat overlast veroorzaakt gelukkig beperkt. Toch kan het gebeuren dat je ongenode gasten aantreft, en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Je kunt zelf maatregelen treffen, maar soms is dat niet voldoende. Schakel een professionele ongediertebestrijder in om zeker te zijn van je zaak. We zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de ervaring en materialen ongedierte te bestrijden. Natuurlijk kijken we samen ook naar wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het ongedierte weg blijft. Kunnen we jou helpen? Neem meteen contact met ons op!

Plan een afspraak

Particulier en zakelijk

Onder onze klanten op Schouwen-Duiveland bevinden zich particulieren die overlast ervaren in of rondom huis. Vaak gaat het om vliegende insecten zoals wespen of bijtende insecten als bedwantsen. Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit zakelijke klanten, van agrarische bedrijven tot voedselverwerkende bedrijven. Kik Ongediertebestrijding staat voor service van hoge kwaliteit en een passende oplossing voor elk probleem.

Ik heb last van ongedierte
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens