Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Tholen

Ben je op zoek naar een ongediertebestrijder op het eiland Tholen? Dan ben je bij Kik Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland zijn we snel ter plaatse om ongedierte op Tholen aan te pakken.

Weg met ongenode gasten

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Of het nu gaat om mollen die je tuin omspitten, wespen die zich in de spouwmuur hebben genesteld of muizen die rondjes trippelen, grote kans dat je niet op deze ongenode gasten zit te wachten. Het is aanbevolen om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. We helpen klanten met het weren en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Dat doen we met jarenlange ervaring, de juiste certificering en materialen. Natuurlijk is ook de wering van ongedierte belangrijk, met ons advies zorg je ervoor dat het ongedierte ook echt weg blijft.

Hulp inschakelen

Ongediertebestrijder op Tholen

Kik Ongediertebestrijding is er voor iedereen op Tholen, zowel voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. We helpen bewoners met het weren en bestrijden van ongedierte in en rondom hun woning, maar ontzorgen ook zakelijke klanten met ongediertebestrijdingsplannen en HACCP-rapportages. Denk aan voedselverwerkende bedrijven, op- en overslagbedrijven en agrariërs. Een uitstekende service en een passende oplossing voor elk probleem zijn onze kernwaarden.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens