Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijder Voorne Putten

Kik Ongediertebestrijding is dé partner voor het weren en bestrijden van ongedierte. We weren en bestrijden ongedierte voor de particuliere en de zakelijke klant op Voorne Putten, van Hellevoetsluis tot Brielle! Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem.

Weg met ongenode gasten

Heb je ongedierte in of rondom je woning of bedrijfspand gesignaleerd? Grote kans dat je niet op deze ongenode gasten zit te wachten. Enkele spinnetjes zijn nog geen probleem, maar wanneer het er meer worden is er misschien toch iets anders aan de hand. Dat geldt natuurlijk ook voor ongedierte als muizen, ratten, vliegen, muggen, bedwantsen en wespen. Het is aanbevolen om altijd een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wij zijn volledig gecertificeerd en beschikken over de ervaring en juiste materialen ongedierte te bestrijden. Natuurlijk kijken we samen ook naar wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het ongedierte weg blijft. Kunnen we jou helpen?

Hulp inschakelen

Ongediertebestrijder Voorne-Putten

Kik Ongediertebestrijding is er voor alle klanten op Voorne Putten, zowel voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. We helpen woningeigenaren met het weren en bestrijden van ongedierte in en rondom hun woning, maar we ontzorgen ook zakelijke klanten met ongediertebestrijdingsplannen en HACCP-rapportages. Denk aan gemeentes, op- en overslagbedrijven en agrariërs. Een uitstekende service en een passende oplossing voor elk probleem zijn onze kernwaarden.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens