Ongediertebestrijding Alblasserwaard

Overlast door ongedierte is vervelend, maar meestal is er wel iets aan te doen. Kik is dé partij voor professionele ongediertebestrijding in de Alblasserwaard. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland zijn we binnen een uur in Alblasserwaard. Je krijgt van ons een advies dat aansluit bij jouw situatie en we zorgen voor de bestrijding en het weren van ongedierte. Voor zakelijke klanten voeren wij werkzaamheden in heel de Alblasserwaard uit.

Grip op ongedierte in de Alblasserwaard

Ongedierte in huis of rond je bedrijf kan erg vervelend zijn. Het soort ongedierte dat voor overlast zorgt, is sterk afhankelijk van het seizoen. Mieren, processierupsen en wespen geven vooral in de zomer overlast en kunnen zelfs voor gezondheidsklachten zorgen. Ratten, muizen, vliegen, motten en houtwormen zijn soorten ongedierte die het hele jaar voor overlast kunnen zorgen. Een vlieg in huis is niet zo’n probleem, maar heb je te maken met een vliegenplaag, dan wil je daar natuurlijk snel vanaf.

Vermindert ongedierte jouw woon- of werkcomfort in de Alblasserwaard? Wij staan voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor ieder ongedierteprobleem, daarnaast voeren we preventieve werkzaamheden uit. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Hulp inschakelen

Grip op bedrijfshygiëne in de Alblasserwaard

Onze ongediertebestrijders helpen bedrijven in de Alblasserwaard bij het bestrijden en weren van ongedierte. We werken voor gemeenten, zorginstellingen, voedselverwerkers, scholen, agrarische bedrijven en we zijn actief in tal van branches. Voor bedrijven voeren we diepte-inspecties uit en stellen een preventie- en of bestrijdingsplan op. Afhankelijk van de branche, want iedere branche heeft zijn eigen regels en controles waar je aan moet voldoen. Zo zorgen we voor effectieve bestrijding van ongedierte en het voorkomen ervan. Hierdoor voldoe je aan de verplichte certificeringsnormen als HACCP, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco en AIB.

Kunnen wij jou helpen bij het bestrijden en weren van ongedierte of is het zaak dat je voldoet aan de hygiëneregels in jouw branche? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dé ongediertebestrijder in de Alblasserwaard

Voorkom dat ongedierte zich verder verspreidt en laat ongedierte zo snel mogelijk bestrijden. Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem. Kik is in de Alblasserwaard dé professionele ongediertebestrijder.

Contact
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens