Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Bruinisse

Voor ongediertebestrijding in Bruinisse ben je bij Kik aan het juiste adres! We zijn de professionele ongediertebestrijder van Schouwen-Duiveland en zorgen voor een passende oplossing voor elk probleem.

Weg met ongedierte!

Er bestaan duizenden soorten ongedierte, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat je ze liever kwijt dan rijk bent. Van muis in het keukenkastje tot houtworm op zolder, we zijn er elke dag mee bezig en hebben de kennis en ervaring om je altijd een passende oplossing te bieden. Elk soort ongedierte moet op een andere manier bestreden worden. Schakel op tijd een professionele ongediertebestrijder in om erger te voorkomen! Laat ons weten met welk ongedierte jij in Bruinisse te maken hebt, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een probleem melden

Ongediertebestrijding Bruinisse voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor het bestrijden van ongedierte in en rondom huis en tuin. Daarnaast helpen we zakelijke klanten aan een optimale bedrijfshygiëne. In Bruinisse zitten aardig wat bedrijven en ongedierte heeft een negatieve invloed op de hygiëne van jou en je collega’s. Voor onze zakelijke klanten bestrijden we niet alleen ongedierte als ratten, vliegen en motten, maar we zorgen ook voor de brancheverplichte controles en certificeringen (waaronder HACCP). Heb jij een bedrijf in Bruinisse en wil je meer te weten komen over ongedierte preventie? Neem dan contact op of plan meteen een afspraak.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens