Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Ouddorp

Overlast door ongedierte is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig is er meestal wel iets aan te doen. Ben jij woonachtig in Ouddorp en kun je wel wat hulp gebruiken? Kik is dé partij voor ongediertebestrijder in Ouddorp.

Overlast in huis bestrijden

De meeste meldingen gaan over wespennesten, muizen en ratten. Maar er zijn nog veel meer insecten die mensen de stuipen op het lijf jagen of de hygiëne en gezondheid beïnvloeden, waarbij de mate van overlast vaak afhankelijk is van het seizoen. Of het nu gaat om één muis in het keukenkastje, een vlooienplaag door het hele huis of mollen die je tuin omspitten: ongedierte zie je liever niet. Laat ons weten van welk soort ongedierte je last hebt, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende inspectie. We kunnen ongediertebestrijding in Ouddorp meestal al binnen enkele werkdagen uitvoeren!

Een probleem melden

Zakelijke ongediertebestrijding

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven op Goeree-Overflakkee. Ben je op zoek naar een zakelijke ongediertebestrijder in Ouddorp, een partij voor de branche-verplichte controles, het opstellen van preventieplannen of het regelen van de juiste certificeringen? Lees meer over onze zakelijke dienstverlening of neem direct contact met ons op.

Zakelijke dienstverlening
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens