Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Renesse

Op zoek naar een ervaren ongediertebestrijder in Renesse? Van wespennest op zolder tot ratten in je bedrijfspand: we zijn er voor particulieren en bedrijven op heel Schouwen-Duiveland. Meld je probleem, dan nemen we contact met je op voor persoonlijk advies.

Probleem melden

Overlast bestrijden

Een vlieg in de keuken is zo erg nog niet. Maar gaat het om een hele zwerm, dan wil je daar natuurlijk vanaf. Dat geldt voor elk soort ongedierte. Insecten en knaagdieren zijn niet alleen bangmakend, maar zijn ook een risico voor de hygiëne. Gelukkig is er meestal een passende oplossing. Kik Ongediertebestrijding is regelmatig in Renesse actief, zowel bij woningeigenaren als bij recreatieparken. De meldingen die we krijgen variëren van overlast door vliegen en wespen tot ratten, mieren en houtaantasters. Samen werken we aan de bestrijding én de wering van ongedierte. Het wooncomfort staat voorop!

Soorten ongedierte
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens