Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Rotterdam

Ervaar jij overlast door ongedierte in Rotterdam, en ben je op zoek anar een professionele ongediertebestrijder om dat probleem eens goed aan te pakken? Kik Ongediertebestrijding is er voor particulieren en bedrijven in Rotterdam en omgeving.

Overlast door ongedierte

Met ongedierte hebben we het over insecten en knaagdieren. Sommige soorten geven in de zomer overlast, zoals aan wespen en mieren, en sommige soorten zijn het hele jaar actief. Denk aan ratten, houtaantasters en vliegen. Een vlieg in huis is niet zo’n probleem, maar heb je te maken met een vliegenplaag, dan wil je daar natuurlijk snel vanaf. Dat geldt al helemaal voor organisaties als ziekenhuizen en voedselverwerkers. Wij helpen je met professionele bestrijding.

Grip op ongedierte in Rotterdam

Kik is er voor professionele ongediertebestrijding in Rotterdam. Zoek je een oplossing tegen ratten en muizen in je bedrijfsloods, heb je te maken met vliegen in de keuken van je restaurant of wil je van je zilvervisjes af? Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem. We komen bij je langs voor een vrijblijvende inspectie, waarna we er samen voor zorgen dat ongedierte geen kans (meer) krijgt!

Meld direct je probleem! Weet je niet precies met welk soort ongedierte je te maken hebt? Stuur ons een foto via WhatsApp (0111 218000) en we nemen contact met je op voor advies op maat.

Een probleem melden
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij uit te nodigen voor het bestrijden of voorkomen van ongedierte? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of je nu een probleem hebt dat direct actie vereist, of dat je aan het oriënteren bent om een partij uit te nodigen, Kik Ongediertebestrijding helpt je verder.

Onze contact­gegevens