Grip op ongedierte en hygiëne

Ongediertebestrijding Schouwen-Duiveland

Kik Ongediertebestrijding is dé lokale partner voor ongediertebestrijding op Schouwen-Duiveland. Vanuit Nieuwerkerk helpen we klanten op het hele eiland. Met onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder probleem.

Weg met ongedierte!

Er zijn duizenden soorten ongedierte, in Nederland blijft het aantal soorten dat overlast veroorzaakt gelukkig beperkt. Toch kan het gebeuren dat je ongenode gasten aantreft, en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Je kunt zelf maatregelen treffen, maar soms is dat niet voldoende. Schakel een professionele ongediertebestrijder in om zeker te zijn van je zaak. Kik is de partij voor ongediertebestrijding op Schouwen-Duiveland met alle benodigde certificeringen, ervaring en materialen om ongedierte te bestrijden. Natuurlijk kijken we samen ook naar wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het ongedierte weg blijft.

Contact opnemen

Particuliere en zakelijke ongediertebestrijding op Schouwen-Duiveland

Onze vakmensen bestrijden ongedierte op heel Schouwen-Duiveland, van Zierikzee tot Scharendijke en van Bruinisse tot Renesse. Onze particuliere klanten ervaren overlast in of rondom huis, zoals wespen of bedwantsen, waarbij vakkundige bestrijding noodzakelijk is. We mogen ook steeds meer zakelijke klanten ondersteunen, van agrariërs tot voedselverwerkende bedrijven. Hier speelt preventie en certificering een belangrijke rol. Bij Kik ben je verzekerd van service van hoge kwaliteit en een passende oplossing voor elk probleem.

Kunnen we je helpen? Plan direct je afspraak en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens