Ongediertebestrijding Westland

Last van ongedierte in huis, op kantoor of rond je bedrijf? Vervelend, maar gelukkig is er wel iets aan te doen. Kun je wel wat advies of hulp gebruiken? We helpen je graag, Kik is de professionele ongediertebestrijder in het Westland.

Grip op ongedierte!

Of het nu gaat om één muis in het keukenkastje, een vlooienplaag door het hele huis of ratten die de deurrubbers aanvreten en uitwerpselen achterlaten: ongedierte zie je liever niet. Ongedierte kan de gezondheid zelfs negatief beïnvloeden. Laat ons weten van welk soort ongedierte je last hebt, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende inspectie. We kunnen ongediertebestrijding in het Westland meestal al binnen enkele werkdagen uitvoeren!

Hulp inschakelen

Ongediertebestrijding Westland

Bedrijven moeten voldoen aan (steeds strenger wordende) eisen op het gebied van de bedrijfshygiëne. Alle bedrijven die met voedsel werken, moeten maatregelen treffen om de voedselveiligheid op orde te hebben. Ongedierte is dus allesbehalve welkom!

Wij hebben de kennis, expertise en certificeringen om onze zakelijke klanten een oplossing op maat te bieden. Geen bedrijf is hetzelfde, en de benodigde aanpak dus ook niet. Kunnen we jouw bedrijf in het Westland helpen met branche-verplichte controles, het opstellen van preventieplannen of het regelen van de juiste certificeringen? Neem dan nu contact met ons op!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens