Thuis in Zeeland

Ongediertebestrijding Zeeland

Overlast door ongedierte is vervelend, maar meestal is er gelukkig wel iets aan te doen. Kik is dé lokale partij voor ongediertebestrijding in Zeeland. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland helpen we klanten in heel Zeeland.

Grip op ongedierte

Heb jij overlast door ongedierte als muizen, ratten, wespen of vliegen? Je bent niet de enige. Natuurlijk is het soort ongedierte en de mate van overlast afhankelijk van de locatie en het seizoen. Rondom huis heb je ’s zomers misschien te maken met wespen en mieren, terwijl we voor veel zakelijke klanten het hele jaar door ratten weren en bestrijden. Voor elk soort ongedierte is er een andere aanpak nodig. Daarom komen we eerst altijd langs voor een inspectie. Daarna gaan we aan de slag met de bestrijding én de wering van de ongenode gasten.

Het is aanbevolen om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Zo kan een plaag voorkomen worden en beperk je de kans op negatieve effecten op de gezondheid van jou en de mensen om je heen.

Hulp inschakelen

Wij weren en bestrijden ongedierte in Zeeland

Kik Ongediertebestrijding is er voor particulieren en bedrijven in heel Zeeland. We zorgen ervoor dat jij aan de certificeringen voor een goede bedrijfshygiëne kunt voldoen, of we zorgen ervoor dat de ongenode gasten uit je huis verdwijnen. Kik is thuis in Zeeland en is in vrijwel de hele regio snel ter plaatse. Met 20+ jaar ervaring staan we voor een persoonlijke aanpak en een passende oplossing voor elk probleem. Laat ons weten waar je last van hebt, we helpen je graag verder.

Meer over zakelijke dienstverlening
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens