Thuis in Zeeland

Ongediertebestrijding Zeeland

Overlast door ongedierte is vervelend, maar meestal is er gelukkig wel iets aan te doen. Kik is dé lokale partij voor ongediertebestrijding in Zeeland. Vanuit Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland helpen we klanten in heel Zeeland.

Grip op ongedierte in Zeeland

De meeste overlast wordt ervaren door muizen, ratten, wespen en vliegen. Het soort ongedierte is afhankelijk van de locatie: in en rondom huis heb je sneller te maken met wespen en mieren terwijl productiebedrijven vaak met ratten en voorraadmotten te maken hebben. Natuurlijk is ongedierte ook seizoensgebonden. Voor elk soort ongedierte is er een andere aanpak nodig. Daarom komen we eerst altijd langs voor een inspectie. Daarna gaan we aan de slag met de bestrijding én de wering van de ongenode gasten.

Ervaar je overlast door ongedierte, dan is het aanbevolen om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Zo kan een plaag voorkomen worden en beperk je de kans op negatieve effecten op de gezondheid van jou en de mensen om je heen.

Hulp inschakelen

Ongediertebestrijding Zeeland

Kik Ongediertebestrijding is er voor particulieren en bedrijven in heel Zeeland. We regelen de benodigde certificeringen voor bedrijfshygiëne, of we zorgen ervoor dat de ongenode gasten uit je huis verdwijnen. Kik is thuis in Zeeland en is in vrijwel de hele regio snel ter plaatse. We zijn al meer dan 20 jaar actief met ongediertebestrijding in Zeeland, we staan voor een persoonlijke aanpak en een passende oplossing voor elk probleem. Laat ons weten waar je last van hebt, we helpen je graag verder.

Meer over zakelijke dienstverlening
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens