Grip op ongedierte

Ongediertebestrijding Zuid-Holland

Ervaar je overlast door ongedierte in Zuid-Holland? Vervelend! Gelukkig is er in veel gevallen iets aan te doen. Kik is de partij voor ongediertebestrijding in Zuid-Holland. We zijn er voor particulieren en bedrijven en we bestrijden muizen tot kakkerlakken!

Overlast door ongedierte

Ongedierte kan veel overlast veroorzaken. Meestal gaat het soort overlast gepaard met het seizoen. In de zomer krijgen we honderden meldingen van wespenoverlast en in het najaar gaat het vaker over houtaantasters of spinnen. Knaagdieren zijn er altijd wel, hier hebben we dagelijks me te maken. Elk soort ongedierte heeft een andere aanpak nodig. Met onze jarenlange ervaring zorgen we voor een passende oplossing voor elk probleem. We komen bij je langs voor een inspectie en geven je advies over bestrijding en preventie. Samen kunnen we ongedierte bestrijden én ervoor zorgen dat het ongedierte weg blijft.

Welk ongedierte zorgt voor overlast? Laat het ons weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een probleem melden

Ongediertebestrijding Zuid-Holland

We voorzien in ongediertebestrijding voor particulieren én bedrijven in heel Zuid-Holland. We zijn er voor de muis in het keukenkastje, maar ook voor het opstellen van preventieplannen en het regelen van de benodigde certificeringen. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Zakelijke dienstverlening
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens