Oplossingen

In de plaagdierbranche volgen de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en oplossingen zich in rap tempo op. Alles wat nieuw is, is natuurlijk even wennen. Maar het feit is dat digitale plaagdieroplossingen voor vrijwel elke branche écht van toegevoegde waarde zijn.

24/7 monitoring door onlineoplossingen

Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en eisen omtrent certificering. Het ene bedrijf heeft al last van ongedierte en is op zoek naar bestrijding, het andere bedrijf wil dit juist voorkomen met preventieve maatregelen. Eigenlijk wil ieder bedrijf plaagdiervrij zijn, maar soms wordt het verplicht gesteld door bepaalde certificeringen waar bedrijven aan moeten voldoen. De TESCO certificering eist bijvoorbeeld dat er dagelijks wordt gekeken naar de vallen. Met onze digitale oplossingen kunnen wij er voor zorgen dat er 24/7 control is.

Zo hebben we digitale ratten- en muizenvallen. Maar we werken ook met camera’s. De digitale vallen geven ons een seintje als er een dier is gevangen. Zo kennen we de precieze inhoud van de val en komen wij op locatie om de val te legen, of spreken we af dat de klant dit zelf doet op het moment dat dit nodig is. Camera’s zijn weer handig om altijd zicht te hebben op de locatie en om de situatie te blijven monitoren. Met beide oplossingen hoeven we pas te komen als er ongedierte is gesignaleerd en dat werkt natuurlijk enorm efficiënt. Want niet alleen rijden we niet meer voor “niets”, ook zorgt dit ervoor dat bepaalde punten eerder aandacht krijgen dan tijdens de geplande routinecontrole.

Advies over digitale plaagdierbestrijding

Digitaliseren in de plaagdierbranche

Voor we starten met plaatsing van digitale vallen of camera’s onderwerpen we je bedrijf aan een grondige inspectie om met een goed advies en plan van aanpak te komen. Zo bespreken we de wensen en eisen, inventariseren we de locatie en zorgen we voor een oplossing op maat.

Elk bedrijf kent zijn eigen pand of panden en eigenschappen en dat zorgt ervoor dat er nooit een panklaar antwoord is. Digitaliseren is maatwerk, maar werkt voor iedereen.

Aan de slag met digitalisering in de plaagdierbranche

Voor ieder type bedrijf is het digitaliseren van bestrijding en preventie van plaagdieren relevant, tijd- en of kostenbesparend. Of je nu een bedrijf hebt waar dagelijks personeel op de vloer te vinden is, of je hebt een zo goed als volledig geautomatiseerde productiestraat.

Ben je benieuwd wat deze digitalisering voor jouw bedrijf op kan leveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens