Agrilaser

Wanneer je een hoop overlast ondervindt van bijvoorbeeld meeuwen, spreeuwen, duiven of ganzen dan biedt agrilaser dé diervriendelijke oplossing om deze vogels te weren. Agrilaser biedt namelijk geluidloze en draagbare lasers voor het diervriendelijk verjagen van vogels met een technisch bereik van 2500 meter. Het wordt voornamelijk ingezet om te voorkomen dat gewassen en gebouwen niet worden beschadigd door vogels.

De Agrilaser Handeld is geluidloos en beschikt over een groene lasertechnologie, vogels zien dit aan voor gevaar en vliegen hierdoor weg. Tevens zullen de vogels het gebied als onveilig beschouwen en hier niet meer terugkeren, deze methode kun je dus in principe als ‘blijvend’ en ‘werkend’ beschouwen.

Het gebruik van de laser in combinatie met tijd, type weer en andere externe factoren maakt in principe niet heel veel uit. Zo kun je de laser gebruiken tijdens zonsopgang en zonsonderang maar ook bij bewolkt, regenachtig of mistig weer, toch is de laser het meest effectief bij daglicht.

Hulp inschakelen

Installatie en werking

De installatie van de agrilaser nemen we voor jou graag uit handen. Na eenmalige installatie kan de laser 24 uur per dag en 7 dagen per week de vogels in een gebied van maximaal 12 vierkante kilometer verjagen. Het is ook mogelijk om de laser handmatig te gebruiken.

Oplossing voor zakelijke klanten

Deze oplossing van Agrilaser biedt vooral voor zakelijke klanten een hoop meerwaarde. Zo wordt de laser onder andere gebruikt door agrariërs, afvalverwerkers en greenkeepers voor het diervriendelijk verjagen van vogels.

Agrilaser als diervriendelijke oplossing tegen vogels

Wij bieden deze oplossing aan, aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast de agrilaser bieden we ook nog andere oplossingen aan met betrekking tot het weren van vogels. Wil je meer weten over deze diervriendelijke oplossing tegen overlast van vogels of de andere oplossingen die we regelmatig hanteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op