Digitale muizenval

Muizen in jouw bedrijf, het zijn ongenode gasten en je wil er zo snel mogelijk vanaf. Daarom is preventieve plaagdierbestrijding van groot belang. Waar vroeger veel met gif werd gewerkt, wordt steeds meer gezocht naar dier- en milieuvriendelijke oplossingen. Ook wij hechten hier veel waarde aan en daarom kiezen wij voor bestrijding met de digitale muizenval.

Hulp inschakelen

Hoe werkt een digitale muizenval?

Een digitale muizenval werkt met oplaadbare batterijen of een accu. De batterijduur van een digitale muizenval is gemiddeld 1,5 jaar. In de digitale muizenval zit lokaas dat milieuvriendelijk is. Zodra de muis de val inloopt, gaat er een trigger af. Omdat de muizenval gekoppeld is aan een softwaresysteem krijgen wij als plaagdierbestrijder een melding. Zo weten wij precies wanneer onze mensen naar een locatie toe moeten gaan en de val moeten legen. Op die manier kunnen wij efficiënter werken met een hogere effectiviteit, want we komen niet langer voor niets en we komen ook nooit meer te laat.

De val is ook aan alle kanten dicht, dus je merkt niets van de inhoud van de val. Zodra een muis in de val is gelopen kan deze er ook niet meer uit. De val geeft door hoeveel muizen er in de val zijn gelopen, hierdoor kunnen we ook nog eens conclusies trekken over waar de meeste muizen zich bevinden.

Is een digitale muizenval interessant voor mijn bedrijf?

Een digitale muizenval is een enorm efficiënte oplossing om overlast van muizen tegen te gaan. Zowel voor bedrijven waar medewerkers dagelijks op locatie aan het werk zijn, als voor locaties die zo goed als volledig geautomatiseerd zijn. Moet jij voldoen aan bepaalde certificeringen? Dan draagt deze oplossing bij om te voldoen aan de gestelde eisen.

Wil je meer weten over de digitale muizenvallen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij jou precies vertellen hoe we digitale muizenvallen voor jouw bedrijf in kunnen zetten

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!