Digitale rattenval

Ratten zijn over het algemeen ongewenste dieren die schade aan kunnen richten in en rond jouw bedrijf. Een goede aanpak op het gebied van preventie en bestrijding is dus nodig. De wereld digitaliseert steeds verder en die trend zien we ook terug in het landschap van plaagdierbestrijders. De digitale rattenval is hiervan een voorbeeld. In de val wordt geen gif gebruikt en deze werkt toch enorm efficiënt. Ben je benieuwd hoe een digitale rattenval werkt? Lees dan snel verder!

Hulp inschakelen

Hoe werkt een digitale rattenval?

Een digitale rattenval werkt met oplaadbare batterijen of een accu. De batterijduur is gemiddeld 1,5 jaar. In de digitale rattenval zit milieuvriendelijk lokaas. Als de rat de val inloopt gaat er een trigger af. Omdat de rattenval gekoppeld is aan een softwaresysteem krijgen wij als plaagdierbestrijder een melding. Wij weten dus precies wanneer onze mensen naar een locatie moeten gaan om de val te legen. Op die manier kunnen wij efficiënter werken met een hogere effectiviteit, want we komen nooit voor niets en we komen ook nooit te laat.

De val is ook aan alle kanten dicht, dus je merkt niets van de inhoud van de val. Zodra een rat in de val is gelopen kan deze er ook niet meer uit. De val geeft door hoeveel ratten er in de val zijn gelopen, hierdoor kunnen we ook nog eens conclusies trekken over waar de meeste ratten zich bevinden.

Is een digitale rattenval interessant voor mijn bedrijf?

Een digitale rattenval is een enorm efficiënte oplossing om overlast van ratten tegen te gaan. Zowel voor bedrijven waar medewerkers dagelijks op locatie aan het werk zijn, als voor locaties die zo goed als volledig geautomatiseerd zijn. Moet jij voldoen aan bepaalde certificeringen? Dan draagt deze oplossing bij om te voldoen aan de gestelde eisen.

Wil je meer weten over de digitale rattenvallen? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij jou precies vertellen hoe we digitale rattenvallen voor jouw bedrijf in kunnen zetten.

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens