Dismate PE

Dismate PE

Voedselaantasters zoals bijvoorbeeld cacaomotten kunnen een ware plaag zijn op plekken waar voedingsmiddelen worden verwerkt en geproduceerd. Wanneer voedselaantasters tussen ruwe grondstoffen worden aangetroffen is de kans groot dat er broedplaatsen worden gevormd die de infectie gaande houden. Hierdoor bestaat er een structurele kans dat er eitjes in producten wordt gelegd, iets wat je absoluut wilt voorkomen.

Hulp inschakelen

Werking Dismate PE

De Dismate PE is een gifvrij bestrijdings- en preventiemiddel dat zorgt voor een aanzienlijke kans op reductie van voedselaantasters binnen een bepaalde ruimte. Dit middel werkt door middel van een dispenser, waaruit feromonen worden vrijgeven, wanneer je erop drukt. Hierdoor beginnen mannelijke motten rond te fladderen op zoek naar een vrouwtje, totdat ze uitgeput raken en uiteindelijk sterven. Dit verkleint de kans op een succesvolle paring en daarnaast produceren de vrouwtjesmotten minder eitjes.

Milieuvriendelijk systeem

Dit milieuvriendelijke systeem biedt 24/7 bescherming tegen een volgende permanente mottenbevolking en kan het gehele jaar gebruikt worden. Een ander voordeel is dat er geen schadelijke of chemische stoffen vrijkomen. Daarnaast heeft het geen verdere invloed op het verwerkings- of productieproces binnen het voedselverwerkingsbedrijf.

Meer weten over Dismate PE?

Dismate PE is een efficiënte oplossing om voedselaantasters binnen een voedselverwerkingsbedrijf tegen te gaan. Je kunt dit middel zowel ter bestrijding als preventie van voedselaantasters inzetten. Wil je meer weten over dit middel of over de installatie in voedselverwerkings- en opslagruimtes door Kik Ongediertebestrijding? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou precies hoe we Dismate PE voor jouw bedrijf in kunnen zetten.