Duivennetten

Vogels zoals meeuwen of duiven kunnen voor een hoop overlast rondom jouw woning, bedrijf of erf zorgen. Ook kunnen deze dieren virussen met zich meedragen, bevatten de uitwerpselen ziekteverwekkende bacteriën en is er een grote kans dat het balkon of terras onder de vogelpoep zit. Dit is verre van hygiënisch, daarom begrijpen wij goed dat je vogels graag zou willen weren op bepaalde plaatsen. Dat kan met behulp van duivennetten.

Bij overlast van duiven bieden duivennetten een diervriendelijke oplossing om overlast om van vogels te voorkomen. Door deze fysieke barrière zijn duiven genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere nestel-of slaapplaats. Daarnaast zorgen duivennetten voor bescherming van kostbare eigendommen, maar ook van je eigen gezondheid.

Duivennetten zijn eenvoudig te plaatsen op plekken waar duiven veel voorkomen denk aan portalen in flatten of onder luifels en overkappingen, ook kun je de netten los over bomen hangen om de kans op schade te verminderen.

Hulp inschakelen

Installatie van duivennetten

Het bevestigen van duivennetten is redelijk eenvoudig en kan door onze medewerkers uitgevoerd worden. Deze vogelwerende oplossing gaat jaren mee en is uiterst efficiënt en effectief. Doordat we beschikken over vogelnetten in alle kleuren en maten, hebben we altijd wel een net dat past bij de plek waar je deze op wilt laten hangen en het net valt hierdoor nauwelijks op.

Duivennetten als oplossing

Een duivennet biedt zowel voor particuliere als zakelijke klanten meerwaarde. Op zakelijk gebied voldoen duivennetten conform de eisen van BRC op het gebied van voedselproductie, namelijk het weren van vogels die aan het nestelen zijn rondom bijvoorbeeld panden van bedrijven. Een ander groot voordeel is kostenbesparing, zo bespaar je kosten op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Naast duivennetten hebben we ook andere oplossingen voor het weren van duiven, zoals duivenpinnen. Wil je meer weten over vogelnetten of de andere oplossingen die we regelmatig toepassen om vogels te weren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens