Vliegenlamp met lijmplaat

Vliegende insecten in jouw bedrijf, het zijn ongenode gasten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Om de bedrijfshygiƫne te bewaken is een oplossing voor vliegende insecten voor bedrijven van groot belang. Naast het bestrijden van ongedierte bieden wij ook tastbare oplossingen aan, om vliegende insecten te bestrijden, zonder de HACCP-richtlijnen uit het oog te verliezen. Hiervoor is de vliegenlamp met lijmplaat een echte uitkomst!

Hulp inschakelen

Hoe werkt een vliegenlamp met lijmplaat?

De vliegenlamp met lijmplaat beschikt over krachtig UV-licht in combinatie met een sterke geur waar vliegende insecten zoals vliegen, motten en muggen tot worden aangetrokken. Naast het UV-licht beschikt de lamp ook over een lijmplaat. Wanneer een insect op het licht afvliegt, blijft het vastplakken op de lijmplaat en sterft binnen zeer korte tijd.

Is dit interessant voor mijn bedrijf?

De vliegenlamp met lijmplaat is voor ieder bedrijf een geruisloos en effectief middel om vliegende insecten te bestrijden. Wil je meer weten over deze oplossing of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou precies hoe je de vliegenlamp binnen jouw bedrijf kunt inzetten.

Neem vrijblijvend contact op
Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!