Een Zeeuws familiebedrijf

Over Kik

We zijn een echt Zeeuws familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in het weren en bestrijden van plaagdieren. We zijn aangesloten bij ongediertebestrijden.com waardoor particuliere en zakelijke klanten in heel Zuidwest-Nederland ons weten te vinden. Met scholing en certificeringen zorgen we ervoor dat we altijd up to date zijn van de laatste ontwikkelingen.

Grip met Kik!

Plaagdieren worden gedefinieerd als ‘ongewenste dieren die de mens op een of andere manier last bezorgen’. Het is onze persoonlijke missie om een betaalbare en effectieve oplossing voor elk plaagdier probleem te bieden. Geen enkele situatie is hetzelfde en daarmee is er vaak ook geen standaard oplossing. Wij van Kik Ongediertebestrijding weten dit als geen ander! We zijn in 1998 gestart als activiteit naast de akkerbouw, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot specialistische partner voor ongediertebestrijding in Zeeland en daarbuiten. Medio 2022 hebben we Pest-Tec uit Heijningen overgenomen en daarmee breidde het werkgebied uit in de regio West-Brabant. Inmiddels zijn we de grootste ongediertebestrijder van de regio.

We komen langs om een muizenprobleem op te lossen, maar we verzorgen ook complete plaagdier-bestrijdingsplannen voor zakelijke klanten. Kortom, we zorgen niet alleen dat het probleem verdwijnt, maar ook dat dit voorkomen wordt. Onze visie om langdurige relaties op te bouwen sluit daar goed bij aan. We zetten in op diensten met hoge kwaliteit en effectiviteit, waarbij we altijd meedenken met jou als klant. Zo houd of krijg je grip op ongedierte, dat is Grip met Kik!

De mensen van Kik Ongediertebestrijding

We runnen ons groeiende bedrijf met een mooi team. Een directe vraag voor één van onze mensen? Hieronder vind je de contactgegevens, we helpen je graag!

Klaas-Willem Kikinfo@gripmetkik.nl

Pieter Tanisinfo@gripmetkik.nl

Fabio van der Lubbeinfo@gripmetkik.nl

Geco Stehouwerinfo@gripmetkik.nl

Jeroen Nikerkinfo@gripmetkik.nl

Michiel Provoostinfo@gripmetkik.nl

Gert-Jan van Wouweinfo@gripmetkik.nl

Roy van Dongeninfo@gripmetkik.nl

Jeffrey Osseweijerinfo@gripmetkik.nl

Heleen Kaptein-Dorstheleen@gripmetkik.nl

Caroline Kik-Pieperinfo@gripmetkik.nl