Certificeringen

Als lid van PLAN (Platform Plaagdierbeheersing Nederland), de brancheorganisatie voor plaagdierbestrijders, blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij de kwaliteit van onze diensten continu verbeteren. Met scholing en certificeringen zorgen we ervoor dat we jou altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Ervaring én de juiste papieren

Kik Ongediertebestrijding is ISO22000:2018 gecertificeerd. ISO22000 is de internationale norm voor voedselveiligheidsmanagement waar alle bedrijven die met voedsel in aanraking komen, aan moeten voldoen. Plaagdieren kunnen de voedselveiligheid in gevaar brengen en is dus allesbehalve welkom! Met onze ISO22000:2018 certificering helpen we bedrijven van plaagdieren af om de voedselveiligheid te waarborgen. Je kunt ons certificaat hier bekijken.

Bovendien zijn al onze bestrijdingstechnici EVM-gediplomeerd en VCA-bekwaam. Voor het bestrijden van ratten met rodenticiden buitenshuis hebben wij het benodigde KPMB IPM Rattenbeheersing.

Certificeringen

Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens