Slider

Partner van Ongediertebestrijden.com

Kik Ongediertebestrijding is al meer dan 15 jaar actief in ongediertebestrijding. Wij zijn de partner van ongediertebestrijden.com voor de regio’s Middelharnis en Zierikzee. Ongediertebestrijden.com is een landelijk platform voor lokaal opererende professionele ongediertebestrijders.

Kernwaarden

Kik Ongediertebestrijding is als partner van ongediertebestrijden.com geselecteerd op basis van de volgende kernwaarden: zorgen voor een persoonlijke oplossing voor iedere situatie, de klant voorzien van uitstekende service en het leveren van een hoge kwaliteit van onze producten en diensten. Voor uitvoering maken we altijd duidelijke afspraken, zo weet je waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten!

Altijd een passende oplossing

Onze missie is ‘Een persoonlijke én betaalbare oplossing voor elk ongedierte probleem’. Daarnaast is geen enkele situatie hetzelfde, niemand is op zoek naar een “standaard oplossing”. Daarom zijn wij partner van ongediertebestrijden.com.

Snel en transparant

Wij rekenen geen voorrij kosten en kunnen binnen 24 uur ter plaatste zijn. Daardoor blijven onze kosten en tarieven laag. We beantwoorden je vragen direct en eerlijk, zonder kleine lettertjes of tussenkomst van een vertegenwoordiger. In veel gevallen komen we nog dezelfde dag bij je langs.

Lokaal bedrijf

Als lokaal opererend bedrijf kennen wij de ongedierteproblematiek in onze regio. Regionale omstandigheden welke van invloed zijn op het bestrijden en (voort)bestaan van bepaalde beestjes in ons werkgebied zijn voor ons vanzelfsprekend.

Waarom ongediertebestrijden.com?

Wij houden van ons vak; het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Dankzij onze goede reputatie en de vindbaarheid van ongediertebestrijden.com worden we goed gevonden. Door de krachten van lokale bestrijders te bundelen in een landelijk samenwerkingsverband voorkomen we onnodige tijdsverspilling en reiskosten.

Problemen buiten ons werkgebied?

Heb jij last van ongedierte, maar woon je ver buiten onze regio? Op ongediertebestrijden.com vind je altijd een bestrijder in jouw omgeving.

 

Adres
Loensweg 27 4306 NB Nieuwerkerk (Zld.)
Bereikbaar op:
Telefoon: 0111 218000 E-mail: