Preventie & certificeringen

Voor veel bedrijven in diverse branches is het voldoen aan, of behalen van certificeringen belangrijk of zelfs verplicht. Er worden verschillende soorten eisen gesteld. Zo moeten bedrijven, welke actief zijn in de toeleveringsketen van voedingsmiddelen, voldoen aan de voedselveiligheid. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor preventie & certificeringen moet het ongediertepreventieplan ook op orde zijn. Daar kan Kik Ongediertebestrijding je bij helpen!

Preventie

Kik is jouw partner in bedrijfshygiëne. Iedere branche kent zijn eigen regels en controles, daarom stellen wij afhankelijk van je branche een preventie- en/of bestrijdingsplan op om de bedrijfshygiëne te waarborgen. Met preventieve maatregelen, verplichte controles en diepte-inspecties zorgen we voor een effectieve bestrijding van plaagdieren en het voorkomen ervan.

Certificeringen

Door de preventieve maatregelen, controles en diepte inspecties aan Kik Ongediertebestrijding uit te besteden ben jij een stap dichter bij het behalen van een certificering of het behoud hiervan. Als lid van PLAN (Platform Plaagdierbeheersing Nederland) zijn onze plaagdierbestrijders continu op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en regels. Doordat onze kwaliteit geaudit wordt conform ons certificaat ISO22000 en KPMB IPM RAT blijven wij de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren en kunnen wij jou voorzien van advies over certificeringen, de eisen op het gebied van plaagdierpreventie en bestrijding en de nieuwste oplossing(en).

Wil jij in aanmerking komen voor het behalen of behouden van één van onderstaande certificeringen? Dan is een plaagdierpreventieplan geen overbodig luxe of zelfs een vereiste en daar kunnen wij jou bij helpen.

Preventie & Certificeringen

Wil jij een preventie- en of bestrijdingsplan op laten stellen om de bedrijfshygiëne te waarborgen óf om in aanmerking te komen voor één of meerdere certificeringen? Daar kunnen wij je bij helpen! We vertellen jou graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 0111-218000, mail ons op: info@gripmetkik.nl of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met je op!

Certificeringen

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!