Planet Proof certificering

Duurzaamheid is in veel branches een actueel thema. On the way to PlanetProof is een onafhankelijk keurmerk dat laat zien dat voedings- en sierteeltproducten duurzamer zijn geproduceerd. Veehouders en agrariërs kunnen ervoor kiezen om aan de certificering van On the way to Planet Proof te voldoen.

Deze certificering staat voor het duurzaam telen van gewassen waar het bestrijden van ongedierte een onderdeel van is. On the way to PlanetProof is er voor eieren, aardappelen, groenten, fruit, sierteelt, zuivel en bewerkt en verwerkt voedsel en behoort volgens de Keurmerkenwijzer van Milieu Centraal tot de 12 topkeurmerken op het gebied van voeding.

Meer over zakelijke diensten

Waar moet je aan voldoen?

Het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof bewijst dat je een product (ver)koopt dat duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, klimaat én dier. Aan de hand van criteria die per product zijn opgesteld, werken keurmerkhouders aan een schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit en dierenwelzijn. Je besteedt aandacht aan meer natuur op het landbouwbedrijf, gescheiden afval verwerken en recyclen.

Als ondernemer met het On the way to PlanetProof-certificaat geef je leveranciers en klanten de zekerheid dat jouw bedrijf met verduurzaming bezig is. Maar het levert ook voordelen op voor je bedrijf:

  • Een grotere zekerheid van afzet
  • Aantoonbaar duurzame producten
  •  Meerprijs voor je producten
  • Kostenbesparing door lager gebruik van grondstoffen, water en energie
  • Positief imago
  • Rentekorting bij leningen

Planet Proof certificering en plaagdierpreventie?

Wij bieden hulp in het verduurzamen van jouw bedrijf om aan de Planet Proof certificering te voldoen. Door bijvoorbeeld het leveren en realiseren van nestkasten en insectenhotels dragen we bij aan gifvrije plaagdierpreventie.
Wil jij op een milieuvriendelijke manier ongedierte bestrijden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111 218000 of een mail te sturen naar info@gripmetkik.nl.

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!