Diervriendelijk vogels weren met het Flock Off-systeem

26/05/2023

Overlast van meeuwen, duiven of ganzen? Zeker in het broedseizoen krijgen we veel meldingen van overlast door vogels. Er wordt hard gekrijst en de uitwerpselen belanden op daken, ramen, auto’s en paden.

Het Flock Off-systeem is een diervriendelijke en effectieve methode om vogels te weren. Het voldoet aan de BCR-certificeringseisen om jouw bedrijfspand vrij te houden van nestelende vogels en kan op verschillende locaties worden toegepast. Denk aan windmolens, technische installaties of horecazaken. Flock Off zorgt voor een magnetisch veld dat het navigatiesysteem van vogels verstoort. Hierdoor kunnen ze de weg niet meer vinden en verdwijnt het territoriale gedrag van vogels in de omgeving van het systeem. Ze verlaten hun vaste plek en verplaatsen zich naar een andere locatie. Het gebruikte krachtveld is onzichtbaar voor mensen en stoort ook niet met communicatienetwerken zoals WiFi. Als gecertificeerd partner van het Flock Off-systeem kunnen we jou alles vertellen over de mogelijkheden en toepassing.

Wil je meer weten over dit systeem of andere oplossingen om vogels te weren? Neem contact met ons op om jouw opties te bespreken.