Even voorstellen… Caroline Kik-Pieper

06/12/2021

Op 1 november hebben we onze nieuwe collega Caroline welkom mogen heten. Haar achternaam doet misschien wel vermoeden hoe Caroline bij Kik Ongediertebestrijding terecht is gekomen. Ze is namelijk de vrouw van Klaas-Willem! Caroline komt de mensen op kantoor versterken en zal verschillende frontofficewerkzaamheden op zich nemen. Het kan goed zijn dat je ze aan de telefoon krijgt én ze zal gaan werken aan het optimaliseren van klant- en bedrijfsprocessen.

En hoe dat moet, dat weet ze heel goed. Met 6 jaar ervaring met gelijksoortige werkzaamheden is zij de aanvulling die het team goed kan gebruiken. Natuurlijk is het wel even spannend om als man en vrouw samen in hetzelfde bedrijf te werken, maar daar waren ze al gauw over uit. We zeiden: ‘we gaan het gewoon proberen en als het niet werkt, dan weten we dat ook weer’. De eerste maand is in elk geval goed bevallen, dus we gaan gewoon op deze voet verder!

Heb jij last van ongedierte of wil jij meer informatie over preventieve ongediertebestrijding? Bel dan naar 0111 218000 of stuur een mail naar info@gripmetkik.nl en misschien staat Caroline jou binnenkort te woord!