ISO22000 certificaat behaald

25/11/2020

Goed nieuws, we hebben het ISO22000:2018 certificaat behaald! We hebben de kennis en expertise in huis om bedrijven die met voedsel werken zo goed mogelijk te adviseren over voedselveiligheidsmanagement op het gebied van ongedierte.

Wat is ISO22000?

ISO22000 is de internationale norm voor voedselveiligheidsmanagement. Het bestrijden van ongedierte bij bedrijven is één van onze hoofdtaken, en daar komt meer bij kijken dan je misschien zou denken. Niet alleen restaurants of supermarkten hebben met voedselveiligheid te maken, het gaat echt om alle bedrijven in de voedselketen. Ook producenten van apparatuur of ingrediënten, verpakkingsbedrijven en op- en overslagbedrijven moeten maatregelen treffen om de voedselveiligheid te beheersen. Ongedierte is dus allesbehalve welkom!

Voedselveiligheid en ongediertebestrijding

Ongedierte kan de voedselveiligheid in gevaar brengen. We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat onze aanpak volledig voldoet aan de ISO22000:2018 normen. Met onze nieuwe ISO22000:2018 certificering helpen we bedrijven van ongedierte af om de voedselveiligheid te waarborgen.

Grip op ongedierte!

Komt jouw organisatie ook in aanraking met voedsel en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag verder, neem contact met ons op voor meer informatie.

Persoonlijk advies
Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!