Vacature ongediertebestrijder

23/05/2022

Onze werkzaamheden groeien en daarom zijn we op zoek naar versterking. Ben jij de ongediertebestrijder die we zoeken, of ben je enthousiast om alle kneepjes van het vak van ons te leren? Dan is deze vacature iets voor jou.

Functie
Als ongediertebestrijder is je werk geen dag hetzelfde. Waar je de ene dag een controle uitvoert bij een zakelijke klant, werk je de andere dag aan het bestrijden van houtaantasters bij een particuliere klant. Jouw werk vindt plaats vanuit onze vestiging in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland).

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent 3 tot 5 dagen per week beschikbaar
  • Je kunt snel schakelen en je bent stressbestendig
  • Je bent collegiaal, dat blijkt uit je duidelijke communicatie en goede samenwerking
  • Ervaring in een soortgelijke functie heeft de voorkeur, maar is niet noodzakelijk. Ben je leergierig en enthousiast, dan leren wij jou de kneepjes van het vak.

Over ons
Kik Ongediertebestrijding is er voor het weren en bestrijden van ongedierte in heel Zuidwest-Nederland. Onze klantenkring is heel divers. Van bedrijven in de industrie en productie tot gemeentes en zorginstellingen. Daarnaast helpen wij ook particuliere klanten van hun overlast af. Wij streven naar een passende oplossing voor ieder probleem.

Solliciteren
Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Neem contact op met Klaas-Willem Kik voor meer informatie, of stuur je CV en motivatiebrief naar klaas-willem@gripmetkik.nl.