Wereld Ongediertedag

06/06/2020

Het is vandaag Wereld Ongediertedag. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ongediertebestrijding draagt direct en indirect bij aan de gezondheid van jou en de mensen om je heen.

Deze dag is er dan ook om mensen ervan bewust te maken dat ongedierte bestreden moet worden om een goede hygiëne te handhaven. Dit geldt zowel bij bedrijven als bij jou en mij thuis. Zo verspreiden knaagdieren bijvoorbeeld virussen, voorraadmotten en kakkerlakken vreten aan de ingrediënten bij voedselverwerkende bedrijven en vliegen vinden hun weg naar de gekste plekken als een operatiekamer. Het zijn situaties waarmee ongedierte invloed kan hebben op onze gezondheid door het verspreiden van ziekten en bacteriën en dat wil je natuurlijk echt niet!

Daarnaast kan ongedierte ook gewoon vervelend zijn en op andere manieren voor overlast zorgen. Mieren in huis, wespen in de spouwmuur, muizen in de kastjes of de processierupsen in het bos. Niet meteen levensbedreigend maar wel enorm vervelend!

Door ons werk als professionele ongediertebestrijders goed uit te voeren, dragen we bij aan een gezonde balans in ons leefklimaat. Wacht daarom nooit te lang met het inschakelen van een ongediertebestrijder. Voorkomen is altijd beter dan genezen en hoe eerder je er bij bent, des te beter!

Ervaar jij zelf overlast waarmee je bedrijfsvoering wordt belemmerd of waardoor je wooncomfort vermindert? Laat het ons weten, we zorgen voor bestrijding en indien mogelijk en gewenst voor preventieve maatregelen waarbij jij ongenode gasten buiten de deur houdt. Denk hierbij vooral aan de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen!

Loop jij tegen een probleem aan of kunnen we je helpen met preventieve maatregelen of het behalen van de juiste certificering, neem dan contact met ons op!

Een probleem melden
Klaas-Willem Kik

Overlast bestrijden, of werken aan preventie?

Heb je nu een probleem dat direct actie vereist, of ben je op zoek naar een partij om uit te nodigen voor het bestrijden én voorkomen van plaagdieren? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto van een probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Onze contact­gegevens