Wie zijn we

Wie zijn we

Kik Ongediertebestrijding al meer dan 15 jaar actief in ongediertebestrijding. Werkzaam in Zuidwest-Nederland.

Kernwaarden
Er zijn door de tijd heen veel nieuwe technieken ontwikkeld en nieuwe producten en kwaliteiten aan ons assortiment toegevoegd. Maar de kernwaarden van Kik Ongediertebestrijding zijn nog altijd hetzelfde: namelijk een persoonlijke oplossing voor iedere situatie, de klant voorzien van uitstekende service en het leveren van hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Ongedierte in de ruimste zin van het woord betekent “ongewenste dieren die de mens op een of andere manier last bezorgen”. Dit is dan ook de definitie die wij aanhouden en persoonlijke oplossingen bieden voor al uw ongedierte problemen. Of dit nu gaat om hygiëne inspecties en HACCP rapportages of het vangen van een muis in het keukenkastje!

Niet alleen de persoonlijke oplossing staat bij ons hoog in het vaandel, ook het leveren van goede service is belangrijk. Daarom bestrijden wij niet alleen ongedierte, maar kunt u ook terecht voor de wering van ongedierte.

De derde kernwaarde is het waarborgen van een hoge kwaliteit, dit door gebruik te maken van hoogwaardige producten die continue getest en vergeleken worden met eventuele nieuwe producten. Hiernaast zijn wij EVM en VCA gediplomeerd, waardoor u verzekerd bent van een vakkundige ongediertespecialist.

Missie
“Een persoonlijke én betaalbare oplossing voor elk ongedierte probleem.”  Daarnaast is geen enkele situatie hetzelfde, en niemand is op zoek naar een “standaard oplossing”. Wij van Kik Ongediertebestrijding weten dit als geen ander!

Visie
Nu en in de toekomst hoge kwaliteit en service waarborgen, dit zullen wij bereiken door ten alle tijden mee te denken met onze klant. En op die manier een goede en langdurige relatie opbouwen.

Adres
Loensweg 27 4306 NB Nieuwerkerk (Zld.)
Bereikbaar op:
Telefoon: 0111 218000 E-mail: