Aannemingsbedrijven

Bij aannemingsbedrijven draait het om functionele woon- en werkomgevingen, maar ook comfort mag daarbij niet ontbreken. Kik Ongediertebestrijding is er voor aannemingsbedrijven om plaagdieren te weren en te bestrijden. Zo dragen we bij aan een comfortabele woonomgeving.

Advies op maat

Grip op plaagdieren

Het soort plaagdier verschilt per locatie. Kruipende insecten en knaagdieren zijn veelvoorkomende soorten plaagdieren in en rondom huis. Houtaantasters kunnen houten constructies ernstig aantasten. Aannemers schakelen ons in om houtaantasters als houtworm, de grote houtwormkever (bonte knaagkever) of boktor te bestrijden. Bovendien kun je ons inschakelen om objecten muisdicht te maken of om oplossingen tegen vogels als duiven en kauwen. Onze weringsmaatregelen zijn altijd maatwerk. Samen zorgen we voor een veilige, comfortabele woon- of werkomgeving.

Altijd een passende oplossing

Voor inspecties, wering en bestrijding ben je bij Kik Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Geen accommodatie en locatie is hetzelfde en dat vraagt om maatwerk oplossingen. We zetten in op diensten met hoge kwaliteit en effectiviteit, waarbij we altijd meedenken met jou als klant. Kunnen we jou helpen met advies op maat?

Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan

Referenties

Klaas-Willem Kik

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Ieder branche kent zijn eigen regels en controles. Met onze preventie- en/of bestrijdingsplannen zorgen we dat jouw organisatie voldoet aan de verplichte certificeringsnormen als ISO 22000, GLOBAL GAP, BRC, IFS, Tesco, FSSC 22000 en AIB. Kunnen we je helpen bij het bestrijden en weren van plaagdieren of het opstellen van plannen? Je kunt ons dagelijks bellen op het nummer 0111 218000. Ditzelfde nummer kun je gebruiken om een foto en probleem via WhatsApp te melden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Vraag vrijblijvend een zakelijke offerte aan!